WEEK 46

De start verkoop is gewijzigd

Vanwege de recent afgekondigde coronamaatregelen zal de start verkoop van Nouvelle Wonen helaas niet plaatsvinden in Het Waterwiel. Er zal dan ook geen fysieke start verkoop plaatsvinden.

Wel zal alle verkoopdocumentatie en de 3D woningconfigurator vanaf 16 november a.s. om 18.30 uur voor jou beschikbaar zijn op de projectwebsite. Hier kun je dus alle informatie terugvinden, van de omschrijvingen tot de plattegronden en prijzen.

Je kunt vanaf woensdag 17 november a.s. de brochure afhalen bij Waltmann Makelaars aan de Johan de Wittstraat 168. Heb je de verkoopdocumentatie bekeken maar wil je nog meer informatie of wat uitleg? Dan kun je hiervoor contact opnemen met Waltmann Makelaars via 078-6134311 of via nieuwbouw@waltmann.com

Inschrijven

Inschrijven voor een specifiek bouwnummer kan vanaf 16 november 18.30 uur online via het inschrijfformulier op deze website. Het inschrijven kan tot 30 november 12.00 uur. Het moment van inschrijven wordt niet meegenomen bij de toewijzingsprocedure. Je kunt dus rustig jouw keuze maken. Welke criteria er wel worden gehanteerd kun je terugvinden op de projectwebsite.

Succes met de inschrijving!