WEEK 46

De start verkoop is goed van start gegaan!

De verkoop van de 16 woningen in project Nouvelle Wonen is goed van start gegaan en er zijn al vele inschrijvingen binnen!
Inschrijven kon vanaf afgelopen dinsdag en kan tot uiterlijk 30 november 12.00 uur.
Het maakt daarbij niet uit wanneer je jouw inschrijving hebt afgerond als het maar uiterlijk 30 november om 12.00 uur is gedaan. Zodra je de inschrijving hebt verzonden dan krijg je een email ter bevestiging.

Let op! Geen ontvangstbevestiging gehad?
Na het inschrijven ontvang je een ontvangstbevestiging in je email. Direct na de start verkoop is gebleken dat enkele kandidaten geen ontvangstbevestiging hebben gehad. De inschrijving is dan niet binnengekomen!

Het kan zijn dat deze in de ongewenste map is binnen gekomen. Mocht dit niet het geval zijn dan dien je je nogmaals via de projectwebsite in te schrijven. Alleen als je een ontvangstbevestiging hebt ontvangen dan is je inschrijving goed ontvangen en word je meegenomen met de loting door de notaris. Het is dus belangrijk om te controleren of je een bevestiging hebt gehad van de inschrijving.

Mocht je er niet uitkomen dan kun je contact opnemen met Waltmann Makelaars op
078-6134311 of via nieuwbouw@waltmann.com

Inschrijven

Inschrijven voor een specifiek bouwnummer kan vanaf 16 november 18.30 uur online via het inschrijfformulier op deze website. Het inschrijven kan tot 30 november 12.00 uur. Het moment van inschrijven wordt niet meegenomen bij de toewijzingsprocedure. Je kunt dus rustig jouw keuze maken. Welke criteria er wel worden gehanteerd kun je terugvinden op de projectwebsite.

Succes met de inschrijving!